Over ons

sport-en-zijover-ons.jpg

Sport & zij

Voeten, fundament, bewegen, gezondheid, trainen. Sport & zij is ontstaan vanuit dit motief. Met enthousiasme en passie hebben we heerlijke en eerlijke producten speciaal voor voornamelijk jouw voeten geselecteerd. 

Sport & zij is ontstaan vanuit onze studio: Pilates & zo, personal training, smallgroup training & massage. Ook hier hebben en doceren wij de fascinatie voor ons 'fundament'... www.pilatesenzo.nl

Over onze voeten, ons 'fundament' raken wij niet uitgeleerd en uitgesproken. Onze voeten vertellen ons verhaal. Je voeten dragen elke dag letterlijk de vreugde en de lasten van jouw leven. Hoe bedroevend weinig aandacht van jou gaat er naar dit fundament? We weten allemaal dat als een fundament niet goed in elkaar zit dit gevolgen gaat hebben voor het gebouw dat hierop staat. Zo is het ook met je voeten en jouw lijf. Ben jij aan het werken aan de scheurtjes die ontstaan zijn, scheurtjes waar je last van hebt in de vorm van bijvoorbeeld: rugpijn, nekklachten of hoofdpijn? Wij nemen je, zowel in onze webshop, onze trainingen als ook in de voetreflexmassages en in onze gezonde voetenconsulten, mee naar jouw fundament, je voeten........daar is zo veel winst te behalen! Als onze voeten weer doen waarvoor ze gemaakt zijn namelijk schokken opvangen, dan krijgen onze knieën, heupen, rug, nek en schouders zoveel meer rust en kunnen zij zich ook weer richten op hun eigen taak. Zij zijn er namelijk niet voor gemaakt schokken op te vangen en als ze dat niet meer hoeven doen.......dan houd jij dus energie over en kunnen 'scheurtjes' helen. Voeten zijn belangrijk, voeten zijn te trainen, jouw voeten zijn jouw fundament.

We zien je online-bestelling graag tegemoet!

 

© 2012 - 2022 Sport & zij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel