Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren bij Sport & zij

Voor alle bestellingen geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. Tijdens de zichttermijn is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product / de producten en de verpakking. Producten worden retour genomen, mits in nieuwe staat en bij kledingstukken (indien redelijkerwijs mogelijk) inclusief het aangehechte kledinglabel. 

Mocht je een product willen retourneren dan kan dit: zo spoedig mogelijk na ontvangst van de goederen, tot uiterlijk 14 kalenderdagen na het verstrijken van de zichttermijn. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Sport & zij niet aangenomen. 

De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd, indien mogelijk in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, inclusief retourformulier. Je kunt het product terugsturen naar:

Sport & zij
Koningsweg 27
6655 AA PUIFLIJK

Wil je de artikelen toch liever in een andere kleur of in een andere maat, dan plaats je opnieuw een bestelling via de website. 

Het totale factuurbedrag zal dan binnen uiterlijk 14 werkdagen na retourontvangst worden teruggestort.

Recht van ontbinding: na het plaatsen van een order en het aangaan van de financiële verplichting, heb je wettelijk 14 kalenderdagen het recht om deze overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Gebruik als de goederen al verzonden en/of geleverd zijn het retourformulier, als de goederen nog niet verzonden zijn het herroepingsformulier

 

© 2012 - 2022 Sport & zij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel